Jag hade tänkt sammanfatta vår Sverige-semester i korta drag och med lite bilder. Det var ett par intensiva veckor men visst var det roligt!

Vårhallarna heter ett ställe precis innan Simrishamn som har varit vårt favorit-ställe i många år. Det är vackert att se den fina stranden som helt plötsligt bryts av med karga klippor och stenar, för att sen fortsätta till vanlig strand igen.

M, J & mannen min i Simrishamn.

M, J & mannen min i Simrishamn.

Wanås slott utanför Knislinge har också blivit lite av en favorit. Vi brukar åka dit och gå och strosa i skogen och titta på alla roliga konstverk. I år plåtade min fotostuderande dotter J så det stog härliga till! Ett av konstverken var olika inskriptioner i stenar i ett stenrös, som jag och dottern J följde – en del väldigt sanna!"A man can't know what it's like to be a mother".

Mästerfotografen J!

Mästerfotografen J!

Grattis till fin kräftskiva! Som vi hade hos favorit-kompisarna Cia och Krille – visst är de söta!

Cia och Krille

Cia och Krille

Besök hos Katrin och Micke är lite av en tradition och denna gången fick vi skåda lillaunderverket Heidi. Busa på!!!! :-)

Katrin, Micke och Heidi

Katrin, Micke och Heidi.

Sturkö utanför Karlskrona besökte vi också och det blev ännu en omgång i den konstant pågående  Familje-Crazy-Golf-Turneringen _ M vann och jag slog i alla fall maken…som vanligt! :-)

Mannen min på Sturkö

Mannen min på Sturkö

Vi bodde på Pippi’s Sommahotell i Vimmerby, där alla rummen är målade med Pippi figurer.
Ägaren är en av de som startade Astrid Lindgrens Värld men driver nu hotellet där man kan bo i Emils Snickeboa, I bullerbyn eller i Abbes Stuga. Definitivt att rekomendera om man har Pippi-tokiga barn!!!!!

M på Pippi's hotell.

M på Pippi's Hotell