Det var den beskrivningen M’s fröken använde ikväll när vi var på ”kvartsamtal”. Exemt intelligent och begåvad. De hade gjort tester i början av terminen för att kunna bedöma lite mer om på vilken nivå barnen är.

M hade fått ”beyget” 11+ år i alla ämnen, dvs hon läser som om hon var mer än 11 år, skriver och stavar likaså och i alla de övriga ämnena som matte, science fick hon samma bedömning. 11+ är för övrigt den högsta bedömningen man kan få på mellanstadiet, som hon går i nu. Måste då tillägga att hon precis har fyllt 9 år!

Visst visste vi redan att vår sötnos är intelligent…men det är ju alltid kul att höra det från andra också! :-)

Annars har det nog varit höstens hemskaste dag idag, det har stormat och regnat hela dan och nog fanken började det ösa ner precis när jag skulle gå och hämta M från skolan! En perfekt dag att hålla sig inne på i alla fall! Jag har börjat inhandla en del julklappar – Internet är en fantastisk makkapär ! Jag älskar att surfa runt och hitta lite ovanliga klappar och en del är redan beställda och är på väg hem till mig! M har skrivit sin önskelista till ”Tomte familjen”, alltså vår familj och det här står överst på önskelistan!

Ett Lego Harry Potter Hogwarts.…och det ska hon få av oss men ssshhhh säg inte det till nån! Den nya Harry Potter filmen hade premiär här ikväll och vi kollade lite på ”röda mattan” live via You Tube! Vi har en kompis som är där ikväll….inte alls avis!

About these ads