Det Förbarmande Vaccinet

Vi fick Corona Vaccinet i lördags! Jag fick ett sms på morronen att jag kunde boka tid och jag kunde komma till redan på eftermiddagen – så kl 14.30 fick jag min första dos! Kliniken skulle precis stänga efter att jag hade fått mitt och jag hörde hur doktorerna sa att de behövde fler patienter än vad var inbokade för att dom hade några doser vaccin över. Jag sa att min man sitter här utanför och väntar på mig…så jag ringde mannen min, han kom in och blev också vaccinerad! Two for the price of one! Det verkar som om de ibland har doser av vaccinet över i slutet på dan, och eftersom det inte håller sig speciellt länge så måste dom använda upp det – jag har nu hört om flera nu som har fått sin dos på det sättet! Nästa dos om 10 – 12 veckor.

Jag är så otroligt lättad. Jag har hela tiden varit så inställd på att jag det inte skulle bli min tur tills i sommar nångång. Jag vet egentligen inte varför jag blev kallad i lördags, jag har inga akuta hälsoproblem och anser mig inte vara i en riskgrupp….jag hade lite abnorma levervärden 2019 efter en sjukdom men under hela 2020 var jag inte hos doktorn en enda gång ( förutom för en hudåkomma). Hela resten av lördagen kändes lite overklig – hade det verkligen hänt? Igår hade jag ont i armen och kände mig lite Bläh men de sa dom att det är helt normalt – idag känner jag mig helt som vanligt och maken hade inte några biverningar alls.

Jag var väldigt tårögd igår och grät lite hit och dit. Det var nästan som en liten shock att vi verkligen blev vaccinerade – ett helt år av oro och rädsla, man har förträngt saker och levt så försiktigt…inte bara varit oroligt för oss själva utan andra också…och sen inse att man är i en minoritet just nu, inte bara i England utan också i hela världen! Det känns som ett stort klippblock har lyfts från mina axlar. Väldigt själviska tankar, jag vet, men just nu får man ju lov att va lite självisk

Självfallet så kommer vi ju att leva som vi har gjort hittills men det känns lite lättare att andas nu och att se framåt!

3 reaktioner på ”Det Förbarmande Vaccinet

  1. OJ! Förstår att du kände så! När det blir min tur vet jag inget om, antar att de lär ta tid då alla leveranser verkar vara försenade hela tiden. Men vet att det vaccineras för fullt i vår stad när de har så de kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s